fbpx
Работилница за картички с благотворителна цел

10 November, 2019

Post By : blagodatbg

💭 Когато порасна ще бъда лекар … Искам да съм голяма и да пея като мама … Искам да стана космонавт или поне пилот на самолет …
Децата са безценен дар, само те мечтаят без граници. Децата с увреден слух първо трябва да се научат как се изговарят думички, които не чуват, как да четат по устните на другите, слуховите им апарати дълго трябва да се настройват, а те да свикнат с тях.


Наближава най-светлият и топъл празник в годината, празникът на надеждата – Рождество Христово. Водени от желанието да подкрепим рехабилитацията на деца с увреден слух, Ви каним заедно да се потопим в коледния дух и да изработим картички с благотворителна цел в нашата Работилница за картички. Всички необходими материали за изработката на прекрасни коледни картички, картички с мисия, вече са подготвени и очакват нашите ръце и сърца.


Работилницата за изработка на картички с благотворителна цел ще се проведе на 07.12.2019 г. от 17,00 ч. в уютната атмосфера на Salted Café Sofia – на ул. Братя Миладинови № 38, в гр. София. Заповядайте да творим заедно.


Всички изработени картички в Работилницата за картички ще бъдат дарени за кампанията „Стани Коледен ангел 2019“, организирана от Образователен център за деца и младежи с увреден слух “Яника”. По време на срещата ще има възможност и за закупуване на картички в подкрепа на рехабилитацията на деца с увреден слух.


✏️ Входът за събитието е свободен, но изисква регистрация, тъй като местата са ограничени.


Ако желаете да подарите частица любов и малко от времето си в подкрепа на деца с увреден слух, заповядайте в нашата Работилница за изработка на картички с благотворителна цел, моля регистрирайте се и вземете безплатен билет от тук: https://www.eventbrite.com/e/80888532779 или директно през фейсбук събитието.


Работилница за картички с благотворителна цел се организира от София вярва и Salted Cafe Sofia.